020 - 63 66 837

Zzp werk

Het uitvoeren van zzp werk biedt voor u als zelfstandig ondernemer in de zorg veel voordelen. Zo kunt u uw eigen werktijden indelen en zorgt u voor uw eigen cliënten. U dient immers zelf uw opdrachtgevers te vinden en u bent verantwoordelijk voor uw eigen inkomsten. Bovendien is er in de zorgbranche genoeg zzp werk voor u te vinden, de mogelijkheden om te werken als zzp-er in de zorg worden steeds beter, ook vanuit de Rijksoverheid. Niet voor niets kiezen steeds meer zorgverleners voor een toekomst als zzp-er.

Werken als zzp-er

Wanneer u wilt werken als zzp-er in de zorg moet u naast het beschikken over de juiste vakkennis ook erg ondernemend zijn. Zzp werk vereist namelijk ook veel bijkomende verantwoordelijkheden, die niks met zorg te maken hebben. Zo moet u bijvoorbeeld uw eigen administratie bijhouden en uzelf kunnen presenteren als ondernemende zorgverlener. Werken als zzp-er is daarom uitdagend en biedt veel mogelijkheden voor u als ervaren zorgverlener.

Werken als zzp-er bij Zuster Jansen

Zuster Jansen biedt zzp werk in de particuliere thuiszorg. U kunt bij ons aan de slag als zelfstandig verpleegkundige, ziekenverzorgende, VIG-er of verzorgende. Hiervoor dient u te voldoen aan een aantal voorwaarden:

  • U bent verpleegkundige, ziekenverzorgende, VIG-er of verzorgende;
  • U bent tussen de 30 en 65 jaar;
  • U bent bevoegd om zelfstandig te werken;

  • U bent minimaal 6 maanden tot 1 jaar werkzaam in de particuliere thuiszorg en 24-uurs zorg;

  • U kunt twee referenties overleggen;

  • U bent inzetbaar in meerdere provincies, maar ook in heel Nederland;

  • U kunt minimaal 6 dagen per maand werken in blokjes van 3 x 48 uur (slaapdiensten).

Verder moeten de volgende eigenschappen bij u passen:

  • U werkt graag in een klein zorgteam;

  • U vindt het belangrijk om een persoonlijke band te hebben met uw cliënten.

Werken als freelancer

Bij Zuster Jansen kunt u ook werken als freelancer. U heeft dan een VAR-verklaring (WUO) nodig van de belastingdienst. Daarnaast moet u een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) kunnen overleggen. Ook wanneer u wilt werken als freelancer is het aandragen van referenties belangrijk. Meer informatie vindt u op de pagina over zzp-werk bij Zuster Jansen.

 

Lees meer bij Zuster Jansen