020 - 63 66 837

Zzp-ers gezocht

 

Let op: Zzp-ers gezocht! Zuster Jansen is op zoek naar zzp-ers voor in de particuliere thuiszorg. Wij zoeken zelfstandige zorgverleners met ervaring in de particuliere thuiszorg of 24-uurs zorg. Hierbij zijn de referenties van uw vorige opdrachtgevers erg belangrijk. Zuster Jansen hanteert een strenge selectieprocedure, omdat wij enkel werken met de beste zorgverleners.

Zuster Jansen is een bemiddelingsbureau dat bemiddelt tussen u als zzp-er en uw zorgvrager. Wij zorgen ervoor dat vraag en aanbod in de particuliere thuiszorg zo goed mogelijk op elkaar aansluiten. Omdat wij werken met goed opgeleide en gekwalificeerde zorgverleners kunnen wij al jarenlang de uitstekende kwaliteit van de particuliere thuiszorg die wij verlenen waarborgen.

Particuliere thuiszorg bij Zuster Jansen

Zuster Jansen verleent diverse soorten particuliere zorg bij cliënten aan huis. Onze zorgverleners bieden onder andere nachtzorg, 12-uurs zorg, 24-uurs zorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Meer over ons zorgaanbod leest u op de website van Zuster Jansen.

Zorg die aansluit bij zorgwensen

Wij nemen de persoonlijke zorgwensen en behoeften van onze cliënten erg serieus. Als bemiddelingsbureau bekijken wij iedere zorgvraag nauwkeurig en stellen we een klein zorgteam samen dat het beste kan voorzien in de individuele zorgbehoeften van onze cliënten. Zuster Jansen biedt zorg op maat.

Werken bij Zuster Jansen

Wanneer u bij Zuster Jansen komt te werken bent u landelijk werkzaam. Bovendien heeft u affiniteit met particuliere thuiszorg en 24-uurs zorg en bent u ervaren in de zorgverlenende branche. U beschikt over voldoende kennis en vaardigheden op het gebied van verzorging en verpleging en u hecht veel waarde aan een persoonlijke band met uw cliënten. Wanneer u zich herkent in dit profiel kunt u zich inschrijven als zzp-er in de particuliere thuiszorg bij Zuster Jansen. Bent u degene die wij zoeken? Bekijk de mogelijkheden op onze website: zzp-ers gezocht.

 

Lees meer bij Zuster Jansen