020 - 63 66 837

Werken in de thuiszorg

In Nederland zijn er zeer veel mensen die thuiszorg nodig hebben. Hierbij kan het gaan om persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding. Hierbij is particuliere thuiszorg sterk in opkomst. Dit komt doordat er bezuinigd wordt in de reguliere thuiszorg. Vaak kan men niet meer de (hoeveelheid) zorg ontvangen waaraan behoefte is.

Omdat de vraag naar (particuliere) thuiszorg toeneemt, neemt ook de vraag naar (zelfstandige) zorgverleners toe. Wilt u werken in de thuiszorg? Dan heeft u de mogelijkheid om te werken als zzp-er in de thuiszorg.

Zzp-er thuiszorg

Als zzp-er thuiszorg bent u zelf verantwoordelijk voor het binnenhalen van opdrachten. Dit kunt u echter ook laten doen door een bemiddelingsbureau. Zuster Jansen is een voorbeeld van een bemiddelingsbureau dat bemiddelt tussen u als zzp-er thuiszorg en zorgvragers van particuliere thuiszorg, zoals 24-uurs zorg of nachtzorg aan huis

Het doel van onze particuliere thuiszorg is om cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen met de juiste zorg en ondersteuning. Als zzp-er thuiszorg kunt u zelf bepalen hoe u uw tijd met uw cliënt indeelt. Uiteraard dient dit in nauwkeurige afstemming en overleg te gebeuren met de cliënt zelf. Zijn of haar zorgwensen en behoeften zijn leidend.

Werken als zzp bij Zuster Jansen

Bij Zuster Jansen kunt u werken als zzp. Omdat ons bedrijf groeiend is en ons aantal zorgvragende cliënten toeneemt zijn wij op zoek naar zelfstandige zorgverleners. Hierbij bent u zelf de ondernemer en draagt u dus ook zelf het ondernemersrisico. Zo wordt u bijvoorbeeld rechtstreeks betaald door uw cliënten. Tevens heeft u ook de mogelijkheid om de zorgverlening te stoppen, wanneer de gewenste band met uw cliënt niet gerealiseerd kan worden. Lijkt het u wat om te werken als zzp bij Zuster Jansen? Bekijk eens onze pagina zzp-werk en schrijf u in als zelfstandig zorgverlener!

 

Lees meer bij Zuster Jansen