020 - 63 66 837

Zzp thuiszorg

Zzp thuiszorg komt steeds vaker voor in Nederland. Hierbij gaat het vaak om zorgverleners die al jarenlang werkzaam zijn bij een zorginstelling en voor zichzelf willen beginnen. Zij hebben vaak hun eigen cliënten gehad en/of gewerkt via een bemiddelingsbureau. Zzp thuiszorg biedt voor u als zelfstandig hulpverlener nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Hoewel het nu nog wel eens onduidelijk kan zijn waar u nou precies aan moet voldoen bij zzp thuiszorg, komt daar binnenkort verandering in.

Kabinet: ‘Zzp thuiszorg blijft mogelijk’

Met ingang van 01-01-2015 wil het Kabinet belemmeringen voor zzp-ers in de thuiszorg zoveel mogelijk wegnemen. Bovendien moet het duidelijker worden waaraan zzp thuiszorg moet voldoen. Dit betekent onder andere het volgende:

  • De zorgpilot die per 1 januari 2015 zou stoppen wordt verlengd;

  • zzp-ers mogen vanaf 1 januari 2015 zich laten inhuren door cliënten;

  • zzp-ers mogen zich laten inhuren door zorginstellingen;

  • zzp-ers mogen zich laten bemiddelen door bemiddelingsbureaus;

  • zzp-ers mogen rechtstreeks een contract sluiten met een zorgkantoor.

Bron: Zzp Nederland.

 

Werken in de zzp thuiszorg

Wanneer u wilt werken in de zzp thuiszorg heeft u als zzp-er meerdere mogelijkheden. Zo kunt u zelf op zoek gaan naar opdrachtgevers en cliënten. Ook kunt u zich laten bemiddelen door een bemiddelingsbureau. Zuster Jansen bijvoorbeeld, treedt op als bemiddelingsbureau tussen zzp-er en zorgvrager. Het doel van Zuster Jansen is om passende zorg te verlenen aan al haar cliënten. Wij zullen daarom nauwkeurig kijken naar uw kwaliteiten en de specifieke zorgwensen van de cliënt.

Als zzp-er werken in de particuliere thuiszorg

Bij Zuster Jansen kunt u als zzp-er werken in de particuliere thuiszorg. Op dit moment zijn wij op zoek naar professionele zzp-ers! Bent u verpleegkundige, ziekenverzorgende of verzorgende? Wilt u graag werken in een klein team? Bent u bekend met de particuliere thuiszorg en 24-uurs zorg? Kunt u zelfstandig werken? Zijn uw kennis en vaardigheden op orde? Bent u bereid om te reizen? Vindt u een persoonlijke band met uw cliënten belangrijk? Bekijk dan of zzp werk in de particuliere thuiszorg iets voor u is!

 

Lees meer bij Zuster Jansen